Besöka museet

Välkommen till museibutiken!

Museibutiken har ett spännande och varierat utbud av bland annat handgjorda smycken, konsthantverk och grafik med lokal anknytning. Här finner du roliga presenter och böcker för både stora och små. Självklart hittar du även kataloger, litteratur och andra produkter som knyter an till utställningarna, både tidigare och aktuell. Museibutiken säljer konst- och kulturtidskrifter.

Är du medlem i Vänföreningen Kristinehamns konstmuseum har du 10 % rabatt på vissa varor i butiken samt specialpris på en utvald vara varje månad. Läs mer om hur du blir medlem i vår vänförening på sidan Vänföreningen.

Presentkort

Om du har svårt att välja present kan du alltid välja att ge bort ett presentkort. Med presentkortet kan man betala både varor i butiken och entré till museet.

I museibutiken kan du även betala med ditt Omtänksamma Kristinehamns presentkort. Du köper Presentkortet i automaten på Merkurius vid Intersport. Automaten ser ut som en bankomat och du väljer att ladda kortet med valfritt belopp mellan 100-5000 kr. Du använder betal- eller kreditkort att betala med. Mer information om presentkortet finns på Omtänksamma Kristinehamns hemsida, www.omtänksammakristinehamn.se/presenkort.

Öppettider

Butiken håller öppet under samma tider som museet.
Läs mer om öppettiderna här.

Kontakt

Telefon: 0550-882 00
E-post: infokonstmuseum@kristinehamn.se