Lär dig mer om konsten! Våra engagerade guider berättar om konsten och konstnärerna.
Våra allmänna visningar ingår i entréavgiften.

Under utställningen Queen Kristina! ger vi guidade visningar varje onsdag och en fredag i månaden.

Varje onsdag klockan 17.00

Fredag 5 januari klockan 11.00

Familjevisning torsdagen den 1 mars kl 14.00
Upptäck utställningarna tillsammans med vår pedagog Hanna, som berättar om konsten och konstnärerna. Efter visningen är ni välkomna att skapa i vår skaparverkstad Konstasken. Här finns allt ni behöver för att måla, rita, pyssla eller skriva.

Audioguide

Låna med vår audioguide när du tittar på utställningen. Här kan du höra vår pedagog Hanna berätta om konstnärerna och konsten. En nyhet för 2017 är att audioguiden även finns för barn. Där berättar Moa, 10 år, om utställningen för barnen. Audioguiden lånar du kostnadsfritt i museets butik.

Boka guidad visning

Grupper kan boka guidad visning av aktuell utställning. Vid särskilda önskemål ordnar museet gärna ett skräddarsytt koncept.

Pris för bokad visning: 75 kr per person

Guided tours

For guided tours of the exhibition in English please contact the Museum
at +46 550 882 03.

Skolklasser

För grundskoleklasser i Kristinehamns kommun är ovanstående verksamheter gratis. För övriga skolor kostar bokad aktivitet 300 kr per klass. Vill ni upptäcka museet och skapa i Konstasken på egen hand så går det också bra. Det är alltid fri entré till museet under vinter-, vår- och höstutställningarna. Läs mer om vad vi erbjuder och hur ni bokar på vår sida Skola.

Skicka en bokningsförfrågan